Svežina proleća u svakom komadu jeans-a

 

Svežina proleća

 u svakom komadu jeans-a

 

Dizajnirati najpopularniji i najomiljeniji odevni predmet više od 20 godina  predstavlja ozbiljan, a za nas, ujedno najuzbudljiviji i najneizvesniji  posao. Kako će mladi ljudi prihvatiti i razumeti ono što smo želeli da im kažemo? Da li smo našli dovoljno kreativan način da im to kažemo? To su pitanja koja nam se nameću pred svaku novu kolekciju koju plasiramo  izuzetno izbirljivim modnim znalcima.

Ono što najviše volimo u ovom poslu je svežina ideja u dizajnu i obradi. Ta svežina koja neodoljivo podseća na svežinu ranog proleća nam je bila glavna inspiracija za novu kolekciju jeans-a.

DENISTAR  SPRING/SUMMER 2018 kolekcija jeans-a,  je pažljivo dizajnirana  različitim krojevima, obiluje savršenim skladom bogatih detalja. Svi ti detalji obrade u vidu štampe, silikonskog natpisa, veza, brušenja, izbeljivanja, kombinacija dva ili više materijala imaju jednu te istu poruku - svežinu koja nas neodoljivo poziva na iniciranje promena. 

 

 

Sofisticirana  kombinacija materijala, tehnike obrade i detalja na svakom našem modelu stvara osećaj novog rađanja, nove energije i nove snage da se pokrenete i sa entuzijazmom krenete u ostvarivanje onoga što ste sanjali. 

 

 

Kolekcija obiluje udobnim tkaninama, koje pažljivo uklopljene  sa ostalim detaljima obrade, čine modele u isto vreme urbanim i klasičnim. Svaki od ovih modela može postati vaš omiljeni odevni komad, jer su dizajnirani tako da pružaju široke mogućnosti kombinovanja sa drugim odevnim predmetima izgrađujući najraznovrsnije stilove odevanja. 

 

 

PS. Očekujemo vaše impresije, iskustva i kritike DENISTAR SS 2018 kolekcije jeans-a. To je najbolji način da mi dobijemo odgovor na naša pitanja sa početka posta, a vi svake sezone bolje, modernije i udobnije modne komade.  J

DENISTAR FASHION
RAD SA NAMA
OTVARANJE RADNIH MESTA
PRIJAVA ZA VELEPRODAJU

KONTAKTIRAJTE NAS
STATUS NARUDŽBE
POVRAT NOVCA
USLOVI KUPOVINE

 

All for Joomla All for Webmasters