O nama

Preduzeće Denis d.o.o.  je osnovano 01.12.1999 godine. Posmatrajući mladalački izgled novih generacija i  njihovo lično izražavanje preduzeće 2005. god uvodi robnu marku DENISTAR i nastavlja da nudi širok asortiman. Od 2011. godine u svoj prodajni asortiman uvodi i mušku obuću iste robne marke, a već 2013. godine  u proizvodni asortiman ubacuje i liniju lake konfekcije za DENISTAR proizvode od pamuka. Od 2015 god uvodi robnu marku BLUE CODE. Obe robne marke su registrovane na domaćem i međunarodnom tržištu.

Proizvodnja se odvija sa mašinskim parkom sastavljenim od najsavremenijih kompjuterizovanih mašina i automata. Sa poslednjim inovacijama u  modnim  trendovima obrade jeans-a. Fabrika i sedište preduzeća je locirano u  Novom Pazaru u ulici Save Kovačevića bb.

Oktobr 2011 - novembar 2014 godine  DENISTAR jeans je serifikovan i međunarodnim standardom kvaliteta ISO 9001:2008.

;

Distribucija DENISTAR  proizvoda se vrši preko veleprodajnih objekata u Beogradu, Subotici i Novom Pazaru,  i maloprodajnih objekata u Novom Pazaru, Beogradu, Novom Sadu i Subotici.

DENISTAR  je prisutan i  na ino tržištima C.Gore , Hrvatske, Mađarske, Češke, Švedske, Bosne i Hercegovine (showroom Sarajevo, Stupska bb, Ilidža).

Osim proizvodnje za svoje robne marke DENISTAR i BLUE CODE, DENIS d.o.o. proizvodi proizvode od jeansa i pamuka i za druge robne marke, uglavnom inostrane. Zahteve u pogledu te vrste saradnje možete poslati na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

DENISTAR FASHION
RAD SA NAMA
OTVARANJE RADNIH MESTA
PRIJAVA ZA VELEPRODAJU

KONTAKTIRAJTE NAS
STATUS NARUDŽBE
POVRAT NOVCA
USLOVI KUPOVINE

 

All for Joomla All for Webmasters